KONTAKTI

NDJEHU I LIRË DHE NA KONTAKTO!

FUSHË KOSOVË

Rr. Hora e Arbresheve
+383 44 349 229

DEÇAN

Rr. Dëshmoret e Kombit
+383 44 349 229

M@IL US

info@artida-ks.com
artida2003@gmail.com

NA SHKRUANI