Vende te lira pune

Që prej themelimit tonë në vitin 2003, ne kemi pasur një rritje të jashtëzakonshme dhe tani jemi një ndër kompanitë kryesore në shitjen me shumicë te programeve te ndryshme Europiane.

Aktualisht ARTIDA LD SH.P.K. kërkon të rekrutojë:

Shites ne showroom ne Deqan.

Detyrat dhe përgjegjsitë:
• Shitës në shitore – për shitorën në Deqan

Kualifikimet:
• Mikpritja e klientit
• Këshillimi dhe ofertimi i klientit
• Shitja aktive e produkteve tona
• Pregaditja e porosive
• Faturimi dhe inkasimi
• Ju jeni komunikues dhe puna me klientin ju pëlqen
• Përvojë në fushën e shitjes
• Aftësi të mira kompjuterike

SI TE APLIKONI?

Na dërgoni CV-n për mes e-mail: artida2003@gmail.com
Ose kontaktoni ne numrin e telefonit 044-349-229